За хотела

Почивка на море почти на първа линия! На едно прекрасно кътче край морето, където независимо от сезона, мириса на море остава. Място, където ще забравите за всекидневните си грижи, наслаждавайки се на полъха на вечерния бриз по време на разходка или почивайки си в уютната обстановка на стаите на хотел Денз.
Местоположение: Семеен хотел Денз се намира в гр. Черноморец, едно от най-старите курортни селища на българското Черноморие. Закътан в залив на 20 км. южно от гр. Бургас, на 10 км. от античния град Созопол, и на 3 км. от така известния къмпинг Градина. Хотелът е разположен на 50 м. от брега на морето на спокойна и тиха уличка, но успоредна с централната на града. Гостите на хотела могат да почиват необезпокоявани от нощния живот на курорта и в същото време близо до него.

Хотел Денз разполага с леглова база от 65 места настанени в стаи за двама, трима, четирима, студио с кухненски бокс за трима и апартаменти с кухненски бокс за четирима. Всички хотелски стаи са с балкон, някои с изглед към морето. Всяка от тях има климатик, телевизор с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi, мини-бар или хладилник, а на балкона маса и столове. Хотелът предлага закуска, която се провежда на открита тераса над хотела за да се насладите на панорамна гледка или на вечерен бриз когато отмаряте. На терасата са разположени още мини басейн и шезлонги с чадъри.

За Ваше удобство в барбекю-градината са предоставени и условия, за да развиете сами кулинарните си умения. Там има оборудвана кухня с електрически уреди, всякаква посуда за общо ползване и места за сядане.

Всички изброени допълнителни удобства са напълно безплатни.

 

Заплащането е възможно и през пос-терминал.

Безплатно и безпроблемно паркомясто.

Хотелът се менажира на семеен принцип, което предполага личен мотив за успешно обслужване.

Ако търсите красиво и спокойно място, вече сте го открили! Заповядайте!

Enigma Design © 2016